MauritsMedia is opgericht door Maurits Hoksbergen, Maurits heeft een bevlogen passie voor en een brede kennis van het grafische vak met als basis de conventionele grafische branche. Dat wil zeggen dat Maurits zelf aan de pers heeft gestaan en hele mooie dingen heeft mogen maken van visitekaartjes tot boeken.

Maurits is gek op papier, hier weet Maurits alles van, er zijn zoveel soorten papier die elk weer het best te gebruiken zijn voor bepaalde uitingen, zoveel kleuren, zoveel productie technieken, hij weet het allemaal. Natuurlijk ook waar je de beste kwaliteit-prijs verhouding kunt bemachtigen in papierland.

Maurits houdt van de nieuwe technieken van tegenwoordig, digitaal heeft zijn interesse en nieuwsgierigheid is de drijfveer, zijn passie voor het conventionele heeft de basis gelegd voor de digitale wereld. Wist u dat beiden heel goed te combineren zijn tegenwoordig? Maurits legt het graag haarfijn aan u uit wat dit voor u kan betekenen.

Maurits heeft een groot netwerk in de grafische wereld, zodoende heeft hij voor elke uitdaging een passende oplossing. MauritsMedia zal ervoor zorgen dat alle producten volgens briefing, in samenspraak met de klant (dat kunt u zijnā€¦), binnen de gestelde deadline tot uiting komen, begeleid en geproduceerd worden.